
Osvrt na nedelju iza nas od 24.02.2025. do 28.02.2025. - subvencije i regulative
Osvrt na nedelju iza nas od 24.02.2025. do 28.02.2025. - subvencije i regulative. Za više informacija morate biti registrovani ili ulogovani.

Osvrt na nedelju iza nas od 24.02.2025. do 28.02.2025. - voće i povrće
Osvrt na nedelju iza nas od 24.02.2025. do 28.02.2025. - voće i povrće. Za više informacija morate biti registrovani ili ulogovani.

Osvrt na nedelju iza nas od 24.02.2025. do 28.02.2025. - komponente za stočnu hranu
Osvrt na nedelju iza nas od 24.02.2025. do 28.02.2025. - komponente za stočnu hranu. Za više informacija morate biti registrovani ili ulogovani.

Osvrt na nedelju iza nas od 24.02.2025. do 28.02.2025. - mlinski proizvodi
Osvrt na nedelju iza nas od 24.02.2025. do 28.02.2025. - mlinski proizvodi. Za više informacija morate biti registrovani ili ulogovani.

Osvrt na nedelju iza nas od 24.02.2025. do 28.02.2025. - stoka i meso
Osvrt na nedelju iza nas od 24.02.2025. do 28.02.2025. - stoka i meso. Za više informacija morate biti registrovani ili ulogovani.

Osvrt na nedelju iza nas od 24.02.2025. do 28.02.2025. - repromaterijal
Osvrt na nedelju iza nas od 24.02.2025. do 28.02.2025. - repromaterijal. Za više informacija morate biti registrovani ili ulogovani.

Osvrt na nedelju iza nas od 24.02.2025. do 28.02.2025. - žitarice i uljarice
Osvrt na nedelju iza nas od 24.02.2025. do 28.02.2025. - žitarice i uljarice. Za više informacija morate biti registrovani ili ulogovani.

Carina na izvoz suncokretovog ulja biće smanjena za 47,5 odsto od 1. marta, sa 17.786,4 rublja. do 9333,2 RUB po toni, poručuju iz Ministarstva poljoprivrede. Stopa je obračunata po indikativnoj ceni od 1065,1 USD/t u februaru, indikativna cena je bila 1068,5 USD/t.
Martovska carina na izvoz suncokretove sačme smanjiće se za 2.146,4 rublja na 1.742,3 rublja. po toni. Stopa je izračunata po indikativnoj ceni od 204,1 USD/t u odnosu na 212,2 USD/t u februaru.

Osvrt na tržište za 27.02.2025. - stoka i meso
Osvrt na tržište za 27.02.2025. - stoka i meso. Za više informacija morate biti registrovani ili ulogovani.