Info Tim Logistika kao suorganizator Prvog tematskog skupa Finansijska podrška ženama u ruralnim sredinama

Info Tim Logistika je imala čast da sa Privrednom komorom Vojvodine bude organizator Prvog tematskog skupa Finansijska podrška ženama u ruralnim sredinama, koji je održan 21.12.2018. Sala puna žena je dovoljan znak da žene žele da promene nešto u svojim životima i svom poslovanju i da mogu biti privredni motor naše zemlje. 

Goste su prvo pozdravili organizatori skupa, predsednik Privredne komore Vojvodine Boško Vučurević i sekretarka za poljoprivredu u Privrednoj komori Vojvodine Jelena Drobnjak. Nakon toga je Direktorica Info Tim Logistika, Araksi Mikaelijan, pozdravila prisutne dame sa željom da žene više ne budu nevidljive kao nosioci poljoprivrednih gazdinstava i kao preduzetnice, što su gošće doživele jako emotivno i sa oduševljenjem. Na kraju se Gordana Radović, direktorica „Dnevnik-Poljoprivrednik“ AD, Novi Sad obratila prisutnima, kao medijski pokrovitelj događaja. 

Nakon toga su svoje programe izložili sledeći govornici:
-  Marko Rovčanin, pomoćnik pokrajinskog sekretara za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo;

-  Milka Budakov, zamenica pokrajinskog sekretara za socijalnu politiku, demografiju i ravnopravnost polova;

Jelena Trenkić, predstavnica Razvojnog fonda APV „Kreditne linije Razvojnog fonda Vojvodine“;

Aleksandar Bogdanović, direktor Pokrajinskog fonda za razvoj poljoprivrede;

-  Đorđe Raković, direktor Garancijskog fonda AP Vojvodine;

Duško Ćutilo, direktor Fonda za pružanje pomoći izbeglim, prognanim i raseljenim licima.

Zaključak skupa je bio da je ovo prvi skup u seriji olaniranih skupova, koji za cilj imaju osvešćivanje i poboljšanje položaja žena u ruralnim sredinama i njihovo podstrekivanje da preuzmu poslovanje u svoje ruke.