Osvrt na nedelju iza nas 13.08. - 17.08.2018. - subvencije i regulative

Nedelja za nama je bila prilično mirna kada su subvencije i regulative u pitanju. Očekuje se raspisivanje javnog poziva za IPARD meru 1 do kraja ovog meseca.

- 13.08.2018. - Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i poljoprivrede donelo je PRAVILNIK O IZMENI I DOPUNI PRAVILNIKA O OPŠTIM I POSEBNIM USLOVIMA HIGIJENE HRANE U BILO KOJOJ FAZI PROIZVODNJE, PRERADE I PROMETA.

- 14.08.2018. - Komisija za davanje saglasnosti na investicioni plan uz predlog mera za realizaciju zakupa u postupku ostvarivanja prava prvenstva zakupa poljoprivrednog zemljišta, obrazovana Rešenjem ministra poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede, objavila je Javni poziv o uslovima za ostvarivanje prava prvenstva zakupa poljoprivrednog zemljišta u državnoj svojini 2018.

- 16.08.2018. - Pokrajinski sekretarijat za poljoprivredu raspisao je Konkurs za dodelu bespovratnih sredstava za realizaciju programskih aktivnosti udruženja građana u 2018. godini na teritoriji AP Vojvodine, čija je delatnost u vezi s poljoprivrednom proizvodnjom.

Cele tekstove subvencija i regulativa, kao i prateću dokumentaciju koja je potrebna, možete pratiti na www.infotim.rs/subvencije_regulative_u_poljoprivredi