Osvrt na nedelju iza nas 24.01.-28.01.2022.-subvencije i regulative

24.01.2022.

Pokrajinski sekretarijat za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo donosi sledeće Konkurse:

Konkurs za raspodelu sredstava iz budžetskog fonda za razvoj lovstva AP Vojvodine za 2022. godinu;

Konkurs za dodelu sredstava za podizanje novih ribnjaka i rekonstrukciju postojećih na teritoriji AP Vojvodine za 2022. godinu.

Ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede donosi Pravilnik o izmenama i dopuni Pravilnika o podsticajima za investicije u fizičku imovinu poljoprivrednog gazdinstva za nabavku novih mašina i opreme za unapređenje digitalizacije.

Ministarstvo privrede raspisuje Javni poziv za prijavu projekta za Program podrške razvoju poslovne infrastrukture za 2022. godinu.

 25.01.2022.

Pokrajinski sekretarijat za poljoprivredu, vodoprivredu  i šumarstvo raspisuje Konkurs za dodelu sredstava iz godišnjeg programa korišćenja sredstava iz budžetskog fonda za šume AP Vojvodine za 2022. godinu.

Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede raspisuje Javni poziv za podnošenje zahteva za ostvarivanje prava na podsticaje za investicije u fizičku imovinu poljoprivrednog gazdinstva za nabavku novih mašina i opreme za unapređenje digitalizacije stočarske poljoprivredne proizvodnje u 2022. godine.

Ministarstvo privrede raspisuje sledeće javne pozive:

Javni poziv po programu za početnike 2022;

Javni poziv za dodelu bespovratnih sredstava u okviru Programa podsticanja preduzetništva kroz razvojne projekte u 2022. godini.

Vlada Republike Srbije donosi uredbu o utvrđivanju programa podsticanja razvoja preduzetništva kroz finansijsku podršku za žene preduzetnice i mlade u 2022. godini.

Ministarstvo zaštite životne sredine raspisuje sledeće konkurse:

Javni Konkurs za dodelu sredstava za sufinansiranje realizacije projekta smanjenja zagađenja vazduha u Srbiji iz individualnih izvora u u 2022. godini;

Javni Konkurs za dodelu sredstava za sufinansiranje realizacije projekta nabavke, zamene, rekonstrukcije i sanacije kotlarnica za grejanje u 2022. godini;

Javni Konkurs za dodelu sredstava za sufinansiranje realizacije projekta pošumljavanja u cilju  zaštite i očuvanja predeonog diverziteta u 2022. godini;

Javni Konkurs za dodelu sredstava za sufinansiranje realizacije projekta očuvanja i zaštite zemljišta kao prirodnog resursa u 2022. godini.

 27.01.2022.

Pokrajinski sekretarijat za regionalni razvoj, međuregionalnu saradnju i lokalnu samoupravu raspisuje Javni konkurs za podršku jedinicama lokalne samouprave sa područja AP Vojvodine za realizaciju i promociju manifestacija i konferencija regionalnog karaktera.

28.01.2022.

Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede i Svetska banka objavljuju Spisak konsultantskih kuća za Drugi javni poziv