Osvrt na nedelju iza nas 25.10.-29.10.2021.-subvencije i regulative

25.10.2021.

Ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede doneo je sledeće Pravilnike:

Pravilnik o izmeni Pravilnika o uslovima u pogledu objekata i opreme koje moraju ispunjavati odgajivačke organizacije sa posebnim ovlašćenjima, kao i o uslovima u pogledu stručnog kadra koje moraju ispunjavati organizacije sa posebnim ovlašćenjima.

Pravilnik o izmenama Pravilnika o sadržini i načinu vođenja registra proizvođača jakih alkoholnih pića, obrascu zahteva za upis u registar i obrascu godišnjeg izveštaja.

27.10.2021.

Razvojna agencija Srbije i Privredna Komora Srbije zajedno objavljuju Javni poziv za učešće na međunarodnom opštem privrednom sajmu u Tirani „TIRANA INTERNATIONAL FAIR 2021“.

Pokrajinski sekretar za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo raspisao Konkurs za unapređenje i razvoj ruralne infrastrukture i usluga na teritoriji AP Vojvodine u 2021. godini. 

28.10.2021.

Republička direkcija za robne rezerve donosi izmenu i dopunu obaveštenja o kupovini merkantilnog kukuruza rod 2021. godine.

Pokrajinski sekretarijat za energetiku, građevinarstvo i sobraćaj raspisao je Javni Konkurs za dodelu bespovratnih podsticajnih sredstava za sufinansiranje realizacije projekata primene solarne energije u poljoprivrednim gazdinstvima. 

29.10.2021.

Pokrajinski sekretarijat za energetiku, građevinarstvo i sobraćaj raspisao je Javni Konkurs za dodelu bespovratnih podsticajnih sredstava za sufinansiranje realizacije projekata ugradnje kotlova sa većim stepenom korisnog dejstva u javnim ustanovama na teritoriji AP Vojvodine.