Info Tim Logistika - Uslovi novogodišnjih akcija " DOMAĆINE, UDRUŽI SE" I "BUDIMO PARTNERI". Ovim tekstom se bliže određuju uslovi i trajanje novogodišnje akcije koju Info Tim Logistika poklanja svojim budućim saradnicima

1. Trajanje akcija "DOMAĆINE, UDRUŽI SE" I "BUDIMO PARTNERI"

Akcija će trajati od 01.12.2019.-31.12.2019. godine.  

Valuta plaćanja je najkasnije do 31.12.2019. godine, kako bi se uslovi akcije zadržali i ostvarili. 

2. Sadržaj paketa koji su na akciji "DOMAĆINE, UDRUŽI SE" i "BUDIMO PARTNERI".

U akciji "DOMAĆINE, UDRUŽI SE" dva poljoprivredna proizvođača dobijaju korišćenje aplikacije Info Tim Logistike sa izveštajima u trajanju od tri meseca, po ceni koja je opredeljena za jednog korisnika po redovnom cenovniku. U uslugu potpada pristup aplikaciji Info Tim Logistika, prijem izveštaja sa stranih berzi, prijem izveštaja kretanja cena, prijem izveštaja uvoza i izvoza za prethodni mesec, prijem nedeljnih listi sa kontaktima potencijalnih kupaca i prodavaca, kao i SMS obaveštenja o konkursima i subvencijama.  

U akciji "BUDIMO PARTNERI" dva pravna lica dobijaju korišćenje sajta i aplikacije Info Tim Logistike sa izveštajima u trajanju od tri meseca, po ceni koja je opredeljena za jednog korisnika po redovnom cenovniku. U uslugu potpada pristup sajtu i aplikaciji Info Tim Logistika, prijem izveštaja sa stranih berzi, prijem izveštaja kretanja cena, prijem izveštaja uvoza i izvoza za prethodni mesec, prijem nedeljnih listi sa kontaktima potencijalnih kupaca i prodavaca, kao i SMS obaveštenja o dnevnim realizacijama i konkursima i subvencijama.  

3. Cilj i svrha akcije

Info Tim Logistika na ovaj način želi da približi značaj i vrednost tačne i pravovremene informacije u poljoprivredi i da svojim potencijalnim saradnicima omogući da u vreme novogodišnjih praznika priušte vredan alat za svoje poslovanje po izuzetno povlašćenim uslovima.