Projekat „Kvalitetno obrazovanje za sve“ raspisuje POZIV zainteresovanim osnovnim i srednjim školama za učešće u realizaciji projekta „Kvalitetno obrazovanje za sve“

 

Projekat „Kvalitetno obrazovanje za sve“ (Quality Education for All – Quality ED Serbia) predstavlja trogodišnju aktivnost koju zajednički finansiraju Evropska unija i Savet Evrope, a u okviru Programa Evropske unije i Saveta Evrope pod nazivom „Horizontal Facility for Western Balkans and Turkey – 2. faza“. Program realizuje Odeljenje za obrazovanje Saveta Evrope u saradnji sa Kancelarijom Saveta Evrope u Beogradu i Ministarstvom prosvete, nauke i tehnološkog razvoja RS.

 

Projekat „Kvalitetno obrazovanje za sve“ se zasniva na rezultatima projekta „Podsticanje demokratske kulture u školama“ koji je sproveden u periodu 2017-2019. godine u partnerstvu sa Ministarstvom prosvete, nauke i tehnološkog razvoje, Zavodom za unapređivanje obrazovanja i vaspitanja, Zavodom za vrednovanje kvaliteta obrazovanja i vaspitanja i drugim partnerima.

Detaljan prikaz ove uredbe/zakona, možete pogledati na sledećim linkovima: