Info Tim Logistika - vaš partner i u vanrednom stanju

Poštovani saradnici, 

Info Tim Logistika i u ovim izazovnim vremenima ulaže izuzetne napore kako bi obezbedila sve  neophodne informacije iz sveta poljoprivrede na jednom mestu. 

Iskustvo nam govori da su ažurne informacije bitan deo poslovanja u agraru i dajemo svoj maksimum kako bi vam ih pružili.  Potrudili smo se da budete obavešteni o svim novinama koje mogu uticati na naš rad u ovim uslovima

Svesni smo da poljoprivredna proizvodnja ne može da čeka i da mi moramo raditi, kakva god situacija ili viša sila da nas snađe. Stojimo rame uz rame sa vama i pružamo vam adekvatnu podrsku svim našim resursima i u svim uslovima. 

Želimo da vam se zahvalimo na proaktivnosti u saradnji koju ste pokazali u ova teška vremena, davanjem objava i svakodnevnim učestvovanjem na tržištu.

Svi zajedno smo se pokazali kao vredni i savesni građani i privrednici u situaciji u kojoj se svi zajedno nalazimo po prvi put. Takođe se želimo zahvaliti na odgovornosti sa kojom pristupate saradnji sa našim sistemom i na podršci koju primamo od vas. Trudimo se da vaše ulaganje u naš sistem bude vrednovano u duhu dobre poslovne saradnje i odgovornog odnosa prema poslovnim partnerima. 

 Srdačno vas pozdravlja vaša Info Tim Logistika