Potrebna Vam je pomoć? Pozovite nas na 0653833181 ili na 0216618341 ili nas kontaktirajte.

Opšta pitanja

Član postajete tako što dajete pismenu saglasnost za prihvatanje predračuna za određeni period korišćenja usluga u skladu sa Vašim potrebama, i saglasnost o korišćenju ličnih podataka u skladu sa Zakonom o zaštiti ličnih podataka.

Info Tim Logistika radi po principu članstva i  ne uzima proviziju. Mi smo poslovna platforma za oglašavanje prodaje ili nabavke,kao i mnogih drugih korisnih servisa za poljoprivrednike,  i ne posredujemo u Vašim ostvarenim poslovima.

Fjučers ugovor predstavlja sporazum izmedu dve strane o kupovini ili prodaji robe u poznato buduće vreme za poznatu cenu. 

Informacije možda jesu dostupne, ali je njihova ažurnost upitna, kao i to kada ćete Vi videti informaciju. Info Tim Logistika Vam nudi mogućnost da obezbedite sve neophodne i tačne informacije i na taj način ostanete konkurentni uprkos sve turbulentnijim dešavanjima na tržištu.

Informacije o cenama dobijamo istraživanjem tržišta i  oglašavanjem proizvoda sa cenama od strane ponuđača i kupaca proizvoda, čime Vi stičete uvid na dnevnom nivou. 
Izvestaj uvoza - izvoza dobijamo od državnih institucija.

Samim tim što imate ažurnu informaciju na dnevnom nivou, možete odabrati momenat da oglasite prodaju svojih proizvoda i obezbedite bolju poziciju. Takođe, preko nas možete pratiti bonitet svojih poslovnih partnera.

Na period od tri, šest i dvanaest meseci. 

Obuhvatamo segment oglašavanja prodaje i potražnje svih poljoprivrednih i prehrambenih proizvoda. 

U saradnji sa nama možete svakodnevnim praćenjem tržišta, kako domaćeg tako i inostranog, praćenjem oglašenih cena poljoprivrednih proizvoda, da unapredite svoje poslovanje, samim tim da zaradite više, a isto tako i da uštedite. 

Takođe, informisani ste u pravom momentu o aktuelnim podsticajima u poljoprivredi, tako da možete iskoristiti bespovratna sredstva.

Kroz izveštaje sa svetskih berzi, izveštaje uvoza/izvoza, možete da pratite tendencije kretanja cena za naredni period i samim tim pravite projekcije za budući period.

Info Tim Logistika Vam omogućava da blagovremenim, tačnim i pouzdanim informacijama pratite subvencije,aktielnosti u agraru, dođete do novih saradnika, obnovite kontakt sa starim,  i da kroz širok spektar naših servisa unapredite svoje poslovanje.

Info Tim Logistika je servis koji uvezuje sve informacije iz sveta poljoprivrede na jednom mestu. Osim oglasa o ponudi i tražnji roba i oglašenim cenama, sa nama ste u toku sa aktuelnim subvencijama, konkursima, IPARD fondovima, kretanjem cena na tržištima u regionu i u svetu, što Vam daje veliku prednost u svakom momentu kada donosite bitne poslovne odluke. 

Svi koji su prepoznali koliko je važno imati sve bitne informacije na jednom mestu. Naše informacije koriste velike kompanije, trgovačke i proizvodne firme, ino-partneri, zemljoradničke zadruge, farme, i poljoprivredna gazdinstva.

Radimo po principu članstva. U zavisnosti od Vaših potreba predložimo Vam paket usluga koji je prilagođen Vama, u periodima od 3,6 i 12 meseci, i u tom periodu Vam pružamo sve informacije i podršku u Vašem poslovanju.
 

Povećavate mogućnost da postavljanjem oglasa o prodaji svojih proizvoda dođete do novih kontakata. Naša baza klijenata je ogromna a iskustvo je pokazalo da se uvek pronađe neki novi saradnik ili neko s kime ste nekad radili i vremenom izgubili kontakt.

Info Tim Logistika je kompanija koja putem web i mobilne aplikacije pruža najaktuelnije i najsvežije informacije koje Vam mogu pomoći u poslovanju,kao što su:Izveštaji o statistici uvoza/izvoza robe, subvencije, praćenje terminskih ugovora, oglašavanje vaših proizvoda, a sve to Vam doprinosi boljem uvidu o stanju na tržištu, kako biste mogli da donosite prave odluke.

 

 

Svaki poljoprivredni proizvođač koji ima aktivni status gazdinstva može postavljati oglase za kupovinu i prodaju poljoprivrednih proizvoda i usluga preko Info Tim Logistike.

Sa saradnicima komuniciramo uglavnom preko telefona, ali takođe i preko maila, vibera, skype-a.

Dnevna ponuda

Da, naravno. Postoji mogućnost postavljanja oglasa i pomoću sajta i aplikacije, što Vam omogućava veću šansu za vidljivost i prodaju Vaših proizvoda ili nabavku sirovina.

Na stranici Dnevna ponuda imate pretraživač oglasa o dnevnoj ponudi/tražnji proizvoda . Tu možete odabrati proizvod koji Vas interesuje, period za koji Vas interesuje određeni proizvod i listu oglašivača.

Naravno, omogućeno Vam je da unesete i sliku svog proizvoda kako biste povećali šansu da kvalitetnije plasirate isti.

Vrlo lako možete pronaći ono što Vas interesuje koristeći pretragu po robi, regionu, datumu na stranici Dnevna ponuda. 

Svaki poljoprivredni proizvođač koji ima aktivni status gazdinstva može da oglasi svoje proizvode na sajtu i u aplikaciji.

Termin FCA označava mesto utovara ili istovara robe.

Kretanje oglašenih cena

Kretanje oglašenih cena od strane oglašivača za poljoprivredno-prehrambene proizvode možete pratiti godinu dana unazad.

Informacije o cenama dobijamo istraživanjem tržišta i oglašavanjem proizvoda sa cenama od strane ponuđača i kupaca proizvoda na web i mobilnoj platformi Info Tim Logistika, čime Vi stičete uvid na dnevnom nivou. 

Samim tim što imate ažurnu informaciju o oglašenoj ceni proizvoda na dnevnom nivou, možete ozbiljno planirati svoje poslovanje u okviru kruga svojih saradnika.

Svakako da možete. Arhiva oglašenih cena od strane oglašivača postoji unazad godinu dana i pretragom po datumu i proizvodu na stranici Kretanje oglašenih cena možete dobiti podatke koji su Vam potrebni.

Berze

Praćenjem izveštaja možete da pratite trend kretanja cena, što može da Vam može omogućiti da planirate i odredite kada je pravi momenat za oglašavanje Vaših proizvoda. 

Fjučers cene poljoprivrednih proizvoda na svetskim berzama se oglašavaju svakog jutra za prethodni dan, tako da ste uvek blagovremeno obavešteni.

Fjučers cena (fjučers ugovor)  je termin koji označava ugovor izmedu dve strane o kupovini ili prodaji robe u poznato buduće vreme za poznatu cenu. 

Pratimo aktuelne berze za trgovinu poljoprivrednim proizvodima, a to su : Francuska, Čikago i Milano

U zavisnosti od berze, u mogućnosti ste da vidite fjučers cene od 3-12 meseci unapred.

Poslovni adresar

Kroz pretragu poslovnog adresara možete lakše doći do kontakt podataka novih poslovnih partnera i saradnika sa kojima biste imali poslovne odnose.

Poslovni adresar sadrži najvećim delom firme i poljoprivredne proizvođaće iz Srbije, ali se svakodnevno dopunjuje novim korisnicima iz okruženja.

Pretraga se može vršiti po državi, regionu, gradu, delatnosti, nazivu.

Registracijom na sajtu stičete mogućnost upisa u poslovni adresar, čime omogućavate sebi da Vas lakše pronađu novi poslovni partneri.

Izveštaji

Fjučers ugovori su unapred ugovorene količine i cene na berzama za period od 3-12 meseci unapred, koje moraju da se ispoštuju, samim tim u zavisnosti od toga da li cena raste ili pada i Vi stičete širu sliku na osnovu koje možete obezbediti sebi konkurentnost na tržištu.
 

Kroz izveštaje sa svetskih berzi, izveštaj uvoza/izvoza, možete da pratite tendencije kretanja cena za naredni period i samim tim pravite projekcije za budući period.

Kada svakodnevno pratite izveštaje sa svetskih berzi u kojima su izražene ugovorene cene žitarica, uljarica i drugih poljoprivrednih proizvoda za naredne mesece, možete predvideti trend rasta ili pada cene za robu koja Vas interesuje.

Na osnovu ovog izveštaja možete da ispratite kretanje oglašenih cena poljoprivredno-prehrambenih proizvoda, od najniže do najviše oglašene cene preko poslovne platforme Info Tim Logistika u datoj nedelji.

Kroz ovaj izveštaj dobijate kompletne podatke o statistici uvoza i izvoza poljoprivrednih proizvoda u Srbiji. Na osnovu ovih izveštaja možete da pratite analitičke podatke o uvoznim odnosno izvoznim kvotama, i na taj način ćete dobiti jasan uvid u odnos ponude i tražnje, a samim tim i mogućnost da planirate buduće poslovanje.

 

Ukoliko nemate vremena da pratite redovno sajt, ovaj izveštaj sadrži kompletan sadržaj objavljenih oglasa ponude i tražnje svih roba koje su u toku nedelje oglašavane preko našeg sajta i aplikacije. Takođe sadrži i imena i kontakte oglašivača, količine i mesto utovara. Na ovaj način možete doći do novih saradnika i otvoriti poslovanje na lokacijama na kojima do sada niste poslovali.

Aplikacije

Aplikacija Info Tim Logistike Vam omogućava da pratite oglase ponude i tražnje iz naše ogromne baze klijenta, da jednim klikom oglasite svoje proizvode i na taj način pronađete nekog novog saradnika, da se informišete o novim zakonima, uredbama, propisima, prigodnim kreditima, subvencijama, EU fondovima, predstavite proizvode i usluge Vašeg gazdinstva ili firme na najbolji način.

Pristup informacijama na aplikaciji je dostupan 24/7, tako da u svakom trenutku možete doći do informacije koja Vam je potrebna.

Da,naravno. U svakom trenutku možete sami postaviti oglas iz aplikacije vrlo jednostavnim postupkom, dovoljan je klik na dugme Postavi oglas.

Aplikacija Vam nudi pregled oglasa ponude i tražnje roba u poslednjih sedam dana.

Do oglašivača možete doći vrlo jednostavno. Jednim klikom na slušalicu ili oblačić direktno stupate u kontakt sa oglašivačem i sami pregovarate o poslu.

Uredbe,zakoni i propisi

Naravno da da. Gledamo da izađemo u susret našim saradnicima i kada je taj segment usluge u pitanju. Sarađujemo sa konsultanskim kućama, kada je  u pitanju IPARD. Takođe, informišemo se i oko domaćih podsticaja i prenosimo dodatne informacije našim saradnicima.

Svi naši saradnici su putem sms poruke blagovremeno informisani kada se pojavi nešto novo po tom pitanju. Na našem sajtu, takođe možete uvek pronaći informacije koje su Vam potrebne.

Naravno, u delu Uredbe, zakoni i propisi, za svaki objavljen konkurs, stoji i dokument gde je sve do detalja objavljeno na šta se konkretni podsticaj/subvencija/uredba/ odnosi, kao i uslovi, predmet podsticaja, rok za podnošenje, sa brojem telefona za više informacija.

Mi pratimo sve aktuelne konkurse na republičkom i pokrajinskom nivou i odmah ih postavljamo na sajt i aplikaciju. Klijenti koji su ranije sami konkurisali rekli su da im je ova usluga puno značila i olakšala put do subvencije jer su bili blagovremeno obavešteni.

Sve subvencije koje se oglase na sajtu su u istom momentu dostupne i u aplikaciji. Isto se odnosi i na sve ostale uredbe, zakone i pravilnike.