Potrebna Vam je pomoć? Pozovite nas na +381 (0) 65 383-31-81 ili na +381 (0) 21 661-83-41 ili nas kontaktirajte.

Opšta pitanja

Član postajete tako što dajete pismenu saglasnost za prihvatanje predračuna za određeni period korišćenja usluga u skladu sa Vašim potrebama.

Info Tim ne uzima proviziju ukoliko ostvatite prodaju ili kupovinu oglašavajući se preko nas.

Fjučers ugovor predstavlja sporazum izmedu dve strane o kupovini ili prodaji robe u poznato buduće vreme za poznatu cenu. 

Cene su tržišne i određuje ih ponuda i tražnja. Na Vama je kakav ćete dogovor postići sa potencijalnim kupcem. Garancija sigurne prodaje je utovareno-plaćeno, gde nemate nikakav rizik za uplatu.

Informacije možda jesu dostupne, ali je njihova ažurnost upitna, kao i to kada ćete Vi videti informaciju. U momentima kada cena varira iz sata u sat, Vama ne znači cena po kojoj je trgovano pre tri dana.

Cenu nekog proizvoda formira tržište. Istraživanjem tržišta i prikupljanjem informacija od kupaca i prodavaca, kao i praćenjem trgovanja, dolazimo do tržišne cene.
Izvestaj uvoza - izvoza dobijamo od državnih institucija.

Samim tim što imate ažurnu informaciju na dnevnom nivou, možete odabrati momenat za trgovanje i obezbediti bolju pregovaračku poziciju. Takođe, preko nas možete pratiti bonitet svojih poslovnih partnera.

Na period od tri, šest i dvanaest meseci. 

Obuhvatamo segment ponude i potražnje svih poljoprivrednih i prehrambenih proizvoda. 

U saradnji sa nama možete svakodnevnim praćenjem tržišta, kako domaćeg tako i inostranog, praćenjem cena poljoprivrednih proizvoda, da unapredite svoje poslovanje, samim tim da zaradite više, a isto tako i da uštedite. 

Takođe, informisani ste u pravom momentu o aktuelnim podsticajima u poljoprivredi, tako da možete iskoristiti bespovratna sredstva.

Kroz izveštaje sa svetskih berzi, izveštaje uvoza/izvoza, možete da pratite tendencije kretanja cena za naredni period i samim tim pravite projekcije za budući period.

Info Tim Vam omogućava da bolje i brže prodajete ili da nabavljate najpovoljnije, i da unapredite svoje poslovanje kroz širok spektar naših usluga.

Info Tim je firma koja se bavi povezivanjem prodavaca i kupaca u poljoprivredi, kao i pružanjem informacija o cenama poljoprivrednih proizvoda u zemlji i na stranim berzama.

Svi koji su prepoznali koliko je važno imati sve bitne informacije na jednom mestu. Naše informacije koriste velike kompanije, trgovačke i proizvodne firme, ino-partneri, zemljoradničke zadruge, farme, i poljoprivredna gazdinstva.

Radimo po principu članstva. U zavisnosti od Vaših potreba predložimo Vam paket usluga koji je prilagođen Vama, u periodima od 3,6 i 12 meseci, i u tom periodu Vam pružamo sve informacije i podršku u Vašem poslovanju.
 

Povećavate mogućnost da prodate svoju robu ili da dođete do novih kontakata,možda povoljnije prodate ili nabavite robu. Naša baza klijenata je ogromna a iskustvo je pokazalo da se uvek pronađe neki novi saradnik ili neko s kime ste nekad radili i vremenom izgubili kontakt.

Mi smo firma koja poseduje informacije koje Vam mogu pomoći u poslovanju, od prodaje i nabavke robe, do informacija koje se odnose na sva dešavanja u agraru na domaćem tržištu i na svetskim berzama, informacije o uvozu/izvozu robe, subvencije, praćenje terminskih ugovora, a sve to Vam upotpunjuje stanje tržišta kako biste mogli da donosite prave odluke.

Svaki poljoprivredni proizvođač koji ima aktivni status gazdinstva može kupovati i prodavati preko Info Tim Logistike.

Naša preporuka je da se roba isporuči po izvršenoj uplati od strane kupca.

Sa saradnicima komuniciramo uglavnom preko telefona, ali takođe i preko maila, vibera, skype-a.

Dnevna ponuda

Da, naravno. Postoji mogućnost postavljanja oglasa i pomoću sajta i aplikacije, što Vam omogućava veću šansu za prodaju Vaših proizvoda ili nabavku sirovina.

Na stranici Dnevna ponuda imate pretraživač dnevnih ponuda. Tu možete odabrati robu koja Vas interesuje, period za koji Vas interesuje određena roba i da li je neko nudio ili tražio tu robu

Naravno, omogućeno Vam je da unesete i sliku svog proizvoda kako biste povećali šansu za prodaju.

Vrlo lako možete pronaći ono što Vas interesuje koristeći pretragu po robi, regionu, datumuna stranici Dnevna ponuda. 

Svaki poljoprivredni proizvođač koji ima aktivni status gazdinstva može da oglasi svoje proizvode na sajtu i u aplikaciji.

Termin FCA označava mesto utovara ili istovara robe.

Kretanje cena i realizacija

 Može. U delu Kretanje cena i realizacije, možete da odaberete period koji Vas zanima, takođe u pretrazi možete da označite i robe koje Vas konretno zanimaju, i dobijete sumiran rezultat.

Na stranici Kretanje cena možete videti realne informacije o aktuelnim cenama poljoprivrednih proizvoda na trzištu, kao i cenama po kojima je ostvareno trgovanje. 

Kretanje cena za poljoprivredno-prehrambene proizvode možete pratiti od januara 2009.godine.

U svakodnevnom kontaktu sa kupcima i prodavcima prikupljamo i plasiramo informacije o aktuelnim i ažurnim cenama na tržištu, kao i cemana po kojima se trguje u toku dana.

Samim tim što imate ažurnu informaciju o ceni  na dnevnom nivou, možete odabrati momenat za trgovanje i napraviti bolji dogovor sa svojim saradnikom.

Svakako da možete. Arhiva cena postoji od 2009.g i pretragom po datumu i robi na stranici Kretanje cena i realizacija možete dobiti podatke koji su Vam potrebni

Berze

Praćenjem izveštaja možete da pratite trend kretanja cena, što može da Vam omogući da planirate i odredite kada je pravi momenat za trgovanje.

Fjučers cene poljoprivrednih proizvoda na svetskim berzama se oglašavaju svakog jutra za prethodni dan, tako da ste uvek blagovremeno obavešteni.

Fjučers cena (fjučers ugovor)  je termin koji označava ugovor izmedu dve strane o kupovini ili prodaji robe u poznato buduće vreme za poznatu cenu. 

Pratimo najbitnije berze za trgovinu poljoprivrednim proizvodima, a to su : Mađarska, Francuska, Čikago, Brazil, Argentina i Engleska.

U zavisnosti od berze, u mogućnosti ste da vidite fjučers cene od 3-12 meseci unapred.

Poslovni adresar

Kroz pretragu poslovnog adresara možete lakše doći do novih kupaca Vaših proizvoda ili prodavaca robe koja Vam je potrebna. 

Poslovni adresar sadrži najvećim delom firme i poljoprivredne proizvođaće iz Srbije, ali se svakodnevno dopunjuje novim korisnicima iz okruženja.

Pretraga se može vršiti po državi, regionu, gradu, delatnosti, nazivu.

Registracijom na sajtu stičete mogućnost upisa u poslovni adresar, čime omogućavate sebi da Vas lakše pronađu novi poslovni partneri.

Izveštaji

Fjučers ugovori su unapred ugovorene količine i cene za period od 3-12 meseci unapred, koje moraju da se ispoštuju, samim tim u zavisnosti od toga da li cena raste ili pada određujete da li da neku robu prodajete odmah ili da sačekate povoljniji trenutak.
 

Praćenjem izveštaja možete da pratite trend kretanja cena, što može da Vam omogući da planirate i odredite kada je pravi momenat za trgovanje.

Kroz izveštaje sa svetskih berzi, izveštaj uvoza/izvoza, možete da pratite tendencije kretanja cena za naredni period i samim tim pravite projekcije za budući period.

Kada svakodnevno pratite izveštaje sa svetskih berzi u kojima su izražene ugovorene cene žitarica, uljarica i drugih poljoprivrednih proizvoda za naredne mesece, možete predvideti trend rasta ili pada cene za robu koja Vas interesuje.

Na osnovu ovog izveštaja možete da ispratite kretanje cena poljoprivredno-prehrambenih proizvoda, od najviše do najniže u datoj nedelji, kao i cene po kojima je ostvareno trgovanje.

Kroz ovaj izveštaj dobijate kompletne podatke o statistici uvoza i izvoza robe u Srbiji. Na osnovu ovih izveštaja možete da procenite koja roba trenutno ide dobro i da u skladu sa tim orijentišete svoju proizvodnju.

 

Ukoliko nemate vremena da pratite redovno sajt, ovaj izveštaj sadrži kompletnu ponudu i tražnju svih roba koje su u toku nedelje tražene ili nuđene preko našeg sajta i aplikacije. Takođe sadrži i imena i kontakte ponuđača/potražioca, količine i mesto utovara. Na ovaj način možete doći do novih saradnika i otvoriti poslovanje na lokacijama na kojima do sada niste poslovali.

Aplikacije

Ona Vam omogućava da pratite tržište i cene u svakom trenutku, i da jednim klikom kupite ili prodate svoje proizvode.

Pristup informacijama na aplikaciji je dostupan 24/7, tako da u svakom trenutku možete doći do informacije koja Vam je potrebna.

Da,naravno. U svakom trenutku možete sami postaviti oglas iz aplikacije vrlo jednostavnim postupkom.

Aplikacija Vam nudi pregled oglasa ponude i tražnje roba u poslednjih sedam dana.

Trgovanje preko aplikacije je vrlo jednostavno. Jednim klikom na slušalicu ili oblačić direktno stupate u kontakt sa kupcem ili prodavcem i sami pregovarate o poslu.

Uredbe,zakoni i propisi

Naravno da da. Gledamo da izađemo u susret našim saradnicima i kada je taj segment usluge u pitanju. Sarađujemo sa konsultanskim kućama, kada je  u pitanju IPARD. Takođe, informišemo se i oko domaćih podsticaja i prenosimo dodatne informacije našim saradnicima.

Svi naši saradnici su putem sms poruke blagovremeno informisani kada se pojavi nešto novo po tom pitanju. Na našem sajtu, takođe možete uvek pronaći informacije koje su Vam potrebne.

Naravno, u delu Uredbe, zakoni i propisi, za svaki objavljen konkurs, stoji i dokument gde je sve do detalja objavljeno na šta se konkretni podsticaj/subvencija/uredba/ odnosi, kao i uslovi, predmet podsticaja, rok za podnošenje, sa brojem telefona za više informacija.

Mi pratimo sve aktuelne konkurse na republičkom i pokrajinskom nivou i odmah ih postavljamo na sajt i aplikaciju. Klijenti koji su ranije sami konkurisali rekli su da im je ova usluga puno značila i olakšala put do subvencije jer su bili blagovremeno obavešteni.

Sve subvencije koje se oglase na sajtu su u istom momentu dostupne i u aplikaciji. Isto se odnosi i na sve ostale uredbe, zakone i pravilnike.