Info Tim Logistika je kompanija koja predstavlja širok servis usluga u agrobiznisu namenjen poljoprivrednim proizvođačima i svim privrednim subjektima kako bi na jednom mestu dobili obilje korisnih informacija i olakšali i unapredili proizvodnju na svom imanju ili u firmi.

Info Tim Logistika je Vaš digitalni saveznik i neiscrpan izvor informacija u agrobiznisu.

Članstvo kod nas Vam omogućava da kroz korišćenje web i mobilne platforme u velikoj meri olakšate sebi oglašavanje prodaje svojih proizvoda, nabavku sirovina i repromaterijala, svakodnevno imate uvid u oglase ponude i potražnje poljoprivrednih proizvoda u Srbiji, što Vam pomaže u donošenju pravih odluka, poboljšanju poslovanja i pruža šansu ostanete konkurentni u turbulentnom okruženju.

Osim oglasa o ponudi i tražnji proizvoda i oglašenim cenama, uz našu podršku ste ažurno informisani i u toku sa aktuelnim subvencijama, zakonima, uredbama, konkursima, prigodnim kreditima, IPARD fondovima, ali i kretanju cena na tržištima u regionu i u svetu, što Vam daje veliku prednost u svakom momentu kada donosite bitne poslovne odluke. Ovo naš tim čini liderom u segmentu tržišnih informacija u agraru, o čemu svedoči i sertifikat o pouzdanosti, dodeljen od strane Privredne komore Srbije kao i prestižna nagrada koja je dodeljena na 85. Međunarodnom poljoprivrednom sajmu za najbolje informatičko dostignuće u agrobiznisu.

info tim,info tim logistika
info tim,info tim logistika

Postojimo od 2009. godine i do danas smo sarađivali sa više od 10000 korisnika, te stoga i posedujemo ogromnu bazu podataka zahvaljujući kojoj naši saradnici mogu mnogo brže i lakše da funkcionišu i posluju.

Svesni smo značaja pružene informacije, tako da je naša usluga bazirana samo na kvalitetnim, tačnim, proverenim i pouzdanim informacijama koje svakodnevno prosleđujemo našim klijentima. To je razlog zašto su nam poverenje ukazale i važne državne institucije, čime se jako ponosimo.

Zahvaljujući modernoj tehnologiji i stalnom unapređivanju našeg servisa možete vrlo jednostavno i u bilo kom trenutku da pratite aktuelnosti u agraru 24h, da jednim klikom putem oglašavanja predstavite proizvode i usluge Vašeg gazdinstva ili firme na najbolji način, dođete do novih saradnika, obnovite kontakt sa starim i da kroz širok spektar naših servisa unapredite svoje poslovanje.

Za Vaša bolja dostignuća - Info Tim Logistika

Tu smo za Vas, pozovite Info Tim Logistiku i pridružite se timu uspešnih

NAŠ TIM

Araksi Mikaelijan - Direktor - info tim,info tim logistika

Araksi Mikaelijan

Direktor

U agraru sam prisutna od 2003.godine.

Kroz svoje profesionalno bavljenje uslugom pružanja poslovnih informacija, uvidela sam da poljoprivrednicima nedostaje sistem kroz koji bi mogli brzo, pouzdano i sigurno da plasiraju svoje proizvode, dobiju informaciju o trenutnim oglašenim cenama poljoprivrednih proizvoda i dođu do novih poslovnih partnera.

Kao rezultat te ideje je nastala Info Tim Logistika 2009.god.

Danas je Info Tim prepoznatljiv, kako po praćenju savremenih tehnologija i razumevanju potreba modernog poslovanja u poljorivredi,  tako po dostupnosti i verodostojnosti informacija.

Obzirom da živimo u svetu brzih promena i brzog načina života, imperativ mi je da konstantno unapređujem uslugu i način informisanja saradnika, kako bi svakodnevno ostvarivali dobit i unapređivali svoje poslovanje.

Moj životni moto je:

"Dozvolite Vašem osmehu da menja svet, ali ne i da svet menja Vaš osmeh."

Gordana Jeličić - Komercijalista - info tim,info tim logistika

Gordana Jeličić

Komercijalista

Kao podrška u poslovanju klijentima u Info Timu sam shvatila šta znači pravovremena i tačna informacija za moje klijente. Svakodnevno praćenje dešavanja na tržištu poljoprivrede i prehrane dovodi do uspešnijeg poslovanja mojih klijenta i jačanju veza izmedju nas. Bitno je održavati kontakt, steći poverenje i ostvariti dugogodišnju saradnju.
U Info Timu sam zadužena da kroz adekvatan odabir sms poruka o oglasima ponude i tražnje roba, stvorim realnu mogućnost da brže i efikasnije ostvare kontakt i saradnju sa ostalim klijentima. Moj posao takođe zahteva komentarisanje dešavanja u agraru u toku nedelje, daljih tendencija za poljoprivredne proizvode i komponente za stočnu hranu, u vidu izveštaja.
Takođe se bavim statistikom ukupno istrgovane robe u odnosu na ponuđenu, analiziram profil kupaca koji je kupovao te nedelje da bi imali realniju sliku na trzištu.

Gordana Jeličić, Dipl.Ing. Polj.

Kristina Stavrić - Marketing - info tim,info tim logistika

Kristina Stavrić

Marketing

Moj posao u Info Tim Logistici je pre svega svakodnevno praćenje, istraživanje i planiranje marketing aktivnosti, kao i davanje predloga o strategijama i akcijama. Potrebno je permanentno pratiti nove trendove na tržištu koje donosi savremena tehnologija i ubrzan tempo života, i na osnovu toga pažljivo isplanirati aktivnosti.

Pored komunikacije sa klijentima, sastavni deo posla mi je praćenje subvencija i aktuelnih
konkursa kako bi naši saradnici uvek bili obavešteni i u pravo vreme odreagovali.
Kroz komunikaciju sa ministarstvima i širok spektar aktivnosti koje obavljam, saradnici Info Tim
Logistike imaju tačnu informaciju koja će im doprineti u poslovanju.
U ovom dinamičnom poslu bitna mi je organizacija, ažurnost, tačnost kojima težim kako bi sve
informacije koje plasiram bile potpune.

Svoj posao opisala bih kao veoma kreativan I dinamičan, za koji je potreban timski rad i konstantno usavršavanje.  Kontinuirano praćenje i analiziranje reakcije klijenata je neophodno kako bismo odgovorili na njihove potrebe i isporučili im vrednost sa ciljem potpune satisfakcije i lojalnosti..