Info Tim Logistika je sistem poljoprivrednih informacija, koji Vam pomaže da kroz svakodnevni uvid u ponudu i potražnju poljoprivrednih proizvoda i njihove cene poboljšate svoje poslovanje, ostvarite veći profit, kao i da dođete do šireg kruga pouzdanih saradnika, bilo da ste kupac ili prodavac.

Svakodnevnom komunikacijom sa našim timom ostajete u toku sa stanjem na tržištu i imate još jednog saradnika u poslovanju koji Vam brzo i tačno pruža informacije koje su Vam potrebne u datom momentu.

Info Tim Logistika je osnovana 2009.godine, sa ciljem da poveže poslovne subjekte u poljoprivredi sa poljoprivrednim proizvođačima i na taj način omogući svima da brže i više zarade. Od 2009.godine do danas sarađivali smo sa više od 10000 klijenata, i stekli veliki broj vernih saradnika, kako među velikim sistemima, tako i među malim poljoprivrednim proizvođačima, koji koriste informacije dobijene od nas u onom segmentu poslovanja u kome im je to potrebno.

Preko Info Tim Logistike možete prodati svoje proizvode, kupiti sirovine i repromaterijal, jednostavno, brzo i lako i uz profit i uštedu.

Sa Info Tim Logistikom, kao poslovnim partnerom, štedite svoje vreme i novac i donosite prave poslovne odluke.

info tim,info tim logistika
info tim,info tim logistika

Istrajnim i predanim radom dolazimo do kvalitetnih i proverenih informacija, koje prosleđujemo našim klijentima. Svesni smo značaja pružene informacije, tako da je naša usluga bazirana samo na tačnim, proverenim i pouzdanim informacijama.

To je razlog zašto su nam poverenje ukazale i važne institucije.

Partneri smo državnih institucija, kao što je Privredna komora Vojvodine i Republičke robne rezerve. Sve to nam daje sigurnost u poslovanju, ali i odgovornost da budemo svakog dana sve bolji, brži i pouzdaniji.

Naš tim je deo komercijale svakog našeg partnera. To praktično znači da zajedno sa Vama planiramo Vaše trgovanje, prikupljamo sve bitne informacije o ceni, ponudi i tražnji za Vaš proizvod i prosleđujemo Vam kontakte potencijalnih kupaca za Vaš proizvod. Na taj način uvek dobijate maksimum za sebe u datom momentu, obavljate poslove za vrlo kratko vreme, brzo i precizno.

Info Tim Logistika uvezuje sve informacije iz sveta poljoprivrede na jednom mestu. Osim dnevne ponude i tražnje roba i kretanja cena, sa nama ste u toku sa aktuelnim subvencijama, konkursima, IPARD fondovima, kretanjem cena na tržištima u regionu i u svetu, što Vam daje veliku prednost u svakom momentu kada donosite bitne poslovne odluke. Ovo naš tim čini liderom u segmentu tržišnih informacija u agraru, o čemu svedoči i sertifikat o pouzdanosti, dodeljen od strane Privredne komore Srbije.

Takođe, naša referentna lista govori o ozbiljnosti našeg poslovanja i uliva sigurnost u nas, kao poslovnog partnera.

Tu smo za Vas, pozovite Info Tim Logistiku i pridružite se timu uspešnih

NAŠ TIM

Araksi Mikaelijan - Direktor - info tim,info tim logistika

Araksi Mikaelijan

Direktor

U agraru sam prisutna od 2003.godine.

Kroz svoje profesionalno bavljenje uslugom pružanja poslovnih informacija, uvidela sam da poljoprivrednicima nedostaje sistem kroz koji bi mogli brzo, pouzdano i sigurno da plasiraju svoje proizvode, dobiju informaciju o trenutnim cenama poljoprivrednih proizvoda i dođu do novih poslovnih partnera.

Kao rezultat te ideje je nastala Info Tim Logistika 2009.god.

Danas je Info Tim prepoznatljiv, kako po praćenju savremenih tehnologija i razumevanju potreba modernog poslovanja u poljorivredi,  tako po dostupnosti i verodostojnosti informacija.

Obzirom da živimo u svetu brzih promena i brzog načina života, imperativ mi je da konstantno unapređujem uslugu i način informisanja saradnika, kako bi svakodnevno ostvarivali dobit i unapređivali svoje poslovanje.

Moj životni moto je:

"Dozvolite Vašem osmehu da menja svet, ali ne i da svet menja Vaš osmeh."

Dragana Prodan - Komercijalista - info tim,info tim logistika

Dragana Prodan

Komercijalista

U Info Timu sam zaposlena na poslovima podrške aktivnih klijenata. S obzirom da je profil klijenata različit i po strukturi i delatnosti, na poziciji podrške moramo poznavati široku oblast iz poljoprivrede, od ratarstva i primarnih kultura, repromaterijala u sezoni setve, stočarstva i stočne hrane, preko voćarstva i povrtarstva, do organske proizvodnje. Praćenje cena i tendencije u trgovanju su takođe deo našeg posla. Dugogodišnje iskustvo u ovom poslu mi je pokazalo da je svaki korisnik različit a samim tim i njegove potrebe, koje treba prepoznati. A to je imperativ Info Tim Logistike.

Gordana Jeličić - Komercijalista - info tim,info tim logistika

Gordana Jeličić

Komercijalista

Kao komercijalna podrška klijentima u Info Timu sam shvatila šta znači pravovremena i tačna informacija za moje klijente. Svakodnevno praćenje dešavanja na tržištu poljoprivrede i prehrane dovodi do uspešnijeg poslovanja mojih klijenta i jačanju veza izmedju nas. Bitno je održavati kontakt, steći poverenje i ostvariti dugogodišnju saradnju.
U Info Timu sam zadužena da kroz adekvatan odabir sms poruka o ponudi i tražnji roba, stvorim realnu mogućnost trgovanja žitaricama, nabavku reproromaterijala i konkretnih upita od kupaca koji su spremni da plate realnu tržišnu cenu proizvoda koje traže. Moj posao takođe zahteva komentarisanje dešavanja u agraru u toku nedelje, daljih tendencija za poljoprivredne proizvode i komponente za stočnu hranu, u vidu izveštaja.
Takođe se bavim statistikom ukupno istrgovane robe u odnosu na ponuđenu, analiziram profil kupaca koji je kupovao te nedelje da bi imali realniju sliku na trzištu.

Danijela Kalapać - Komercijalista - info tim,info tim logistika

Danijela Kalapać

Komercijalista

Zaposlena sam u Info Timu na poziciji komercijalne podrške klijenata. Aktivno prikupljanje informacija o ponudi i potražnji, prikupljanje informacija o cenama na tržištu, povezivanje klijenata radi trgovanja deo su obaveza koje svakodnevno ispunjavam. Takođe, zadužena sam za prikupljanje informacija o cenama sa svetskih berzi i formiranje izveštaja. Pored praćenja cena za žitarice, uljarice i stočarstvo, moje obaveze između ostalog orijentisane su na prikupljanje informacija o cenama i trgovanjima na tržištu sa sojinom i suncokretovom sačmom.
Ispunjava me mogućnost da mogu da pomognem svojim klijentima kada im je to potrebno, da istrguju bolje, i nabave povoljnije.
Moj posao opisala bih kao dinamičan, pun izazova, posao koji zahteva konstantan rad na sebi i usavršavanje kao i pomeranje granica sopstvenih mogućnosti.

Kristina Ivković - Komercijalista - info tim,info tim logistika

Kristina Ivković

Komercijalista

Prvi kontakt sa poljoprivredom sam imala 2011.g, kada sam se i zaposlila u Info Tim Logistici.
Info Tim mi je dao potrebna znanja o svemu što mi je bilo neophodno, kako bih korisnicima usluge pružila adekvatnu podršku.
U radu u Info Timu me čini najsrećnijom kada potencijalni korisnik prepozna vrednost naše usluge i koliko ona može doprineti njegovom poslovanju. Takođe me usrećuje kada pružim korisniku kvalitetnu informaciju, putem koje on ostvari dodatnu zaradu.
Moje zaduženje u Info Tim Logistici je praćenje subvencija i IPARD fondova, marketing i promocija Info Tim Logistike.
Dobrovoljni sam davalac krvi i volonter centra Srce.

Borka Lasković - Komercijalista - info tim,info tim logistika

Borka Lasković

Komercijalista

U oblasti poslovanja u poljiprivredi, preko informacionih sistema, praćenja tržišta, nabavke, prodaje i trgovanja prisutna sam od 1994 godine. U Info Timu sam aktivna u obavljanju komercijalnih poslova i dogovora o korišćenju usluga našeg sistema kao i obezbeđivanju raznovrsnih, tačnih i najaktuelnijih informacija o svim vrstama roba iz oblasti prehrane i poljiprivrede. Veliko zadovoljstvo i volju za ovaj posao predstavljaju mi rad i kontakt sa našim saradnicima, jer smo u mogućnosti brzo i direktno da dođemo do obostrano boljeg poslovnog rezultata. Moja poslovna deviza je "Čovek se uči dok je živ", a u Info Tim-u uvek imamo prostora da se nadograđujemo, učimo i pratimo sve trendove tržišta.