Info Tim Logistika je kompanija koja predstavlja širok servis usluga u agrobiznisu namenjen poljoprivrednim proizvođačima i svim privrednim subjektima kako bi na jednom mestu dobili obilje korisnih informacija i olakšali i unapredili proizvodnju na svom imanju ili u firmi.

Info Tim Logistika je Vaš digitalni saveznik i neiscrpan izvor informacija u agrobiznisu.

Članstvo kod nas Vam omogućava da kroz korišćenje web i mobilne platforme u velikoj meri olakšate sebi oglašavanje prodaje svojih proizvoda, nabavku sirovina i repromaterijala, svakodnevno imate uvid u oglase ponude i potražnje poljoprivrednih proizvoda u Srbiji, što Vam pomaže u donošenju pravih odluka, poboljšanju poslovanja i pruža šansu ostanete konkurentni u turbulentnom okruženju.

Osim oglasa o ponudi i tražnji proizvoda i oglašenim cenama, uz našu podršku ste ažurno informisani i u toku sa aktuelnim subvencijama, zakonima, uredbama, konkursima, prigodnim kreditima, IPARD fondovima, ali i kretanju cena na tržištima u regionu i u svetu, što Vam daje veliku prednost u svakom momentu kada donosite bitne poslovne odluke. Ovo naš tim čini liderom u segmentu tržišnih informacija u agraru, o čemu svedoči i sertifikat o pouzdanosti, dodeljen od strane Privredne komore Srbije kao i prestižna nagrada koja je dodeljena na 85. Međunarodnom poljoprivrednom sajmu za najbolje informatičko dostignuće u agrobiznisu.

info tim,info tim logistika
info tim,info tim logistika

Postojimo od 2009. godine i do danas smo sarađivali sa više od 10000 korisnika, te stoga i posedujemo ogromnu bazu podataka zahvaljujući kojoj naši saradnici mogu mnogo brže i lakše da funkcionišu i posluju.

Svesni smo značaja pružene informacije, tako da je naša usluga bazirana samo na kvalitetnim, tačnim, proverenim i pouzdanim informacijama koje svakodnevno prosleđujemo našim klijentima. To je razlog zašto su nam poverenje ukazale i važne državne institucije, čime se jako ponosimo.

Zahvaljujući modernoj tehnologiji i stalnom unapređivanju našeg servisa možete vrlo jednostavno i u bilo kom trenutku da pratite aktuelnosti u agraru 24h, da jednim klikom putem oglašavanja predstavite proizvode i usluge Vašeg gazdinstva ili firme na najbolji način, dođete do novih saradnika, obnovite kontakt sa starim i da kroz širok spektar naših servisa unapredite svoje poslovanje.

Za Vaša bolja dostignuća - Info Tim Logistika

Tu smo za Vas, pozovite Info Tim Logistiku i pridružite se timu uspešnih

NAŠ TIM

Araksi Mikaelijan - Direktor - info tim,info tim logistika

Araksi Mikaelijan

Direktor

U agraru sam prisutna od 2003.godine.

Kroz svoje profesionalno bavljenje uslugom pružanja poslovnih informacija, uvidela sam da poljoprivrednicima nedostaje sistem kroz koji bi mogli brzo, pouzdano i sigurno da plasiraju svoje proizvode, dobiju informaciju o trenutnim oglašenim cenama poljoprivrednih proizvoda i dođu do novih poslovnih partnera.

Kao rezultat te ideje je nastala Info Tim Logistika 2009.god.

Danas je Info Tim prepoznatljiv, kako po praćenju savremenih tehnologija i razumevanju potreba modernog poslovanja u poljorivredi,  tako po dostupnosti i verodostojnosti informacija.

Obzirom da živimo u svetu brzih promena i brzog načina života, imperativ mi je da konstantno unapređujem uslugu i način informisanja saradnika, kako bi svakodnevno ostvarivali dobit i unapređivali svoje poslovanje.

Moj životni moto je:

"Dozvolite Vašem osmehu da menja svet, ali ne i da svet menja Vaš osmeh."

Dragana Prodan - Komercijalista - info tim,info tim logistika

Dragana Prodan

Komercijalista

U Info Timu sam zaposlena na poslovima podrške aktivnih klijenata. S obzirom da je profil klijenata različit i po strukturi i delatnosti, na poziciji podrške moramo poznavati široku oblast iz poljoprivrede, od ratarstva i primarnih kultura, repromaterijala u sezoni setve, stočarstva i stočne hrane, preko voćarstva i povrtarstva, do organske proizvodnje. Praćenje oglašenih cena i tendencije u agraru su takođe deo našeg posla. Dugogodišnje iskustvo u ovom poslu mi je pokazalo da je svaki korisnik različit a samim tim i njegove potrebe, koje treba prepoznati. A to je imperativ Info Tim Logistike.

Gordana Jeličić - Komercijalista - info tim,info tim logistika

Gordana Jeličić

Komercijalista

Kao podrška u poslovanju klijentima u Info Timu sam shvatila šta znači pravovremena i tačna informacija za moje klijente. Svakodnevno praćenje dešavanja na tržištu poljoprivrede i prehrane dovodi do uspešnijeg poslovanja mojih klijenta i jačanju veza izmedju nas. Bitno je održavati kontakt, steći poverenje i ostvariti dugogodišnju saradnju.
U Info Timu sam zadužena da kroz adekvatan odabir sms poruka o oglasima ponude i tražnje roba, stvorim realnu mogućnost da brže i efikasnije ostvare kontakt i saradnju sa ostalim klijentima. Moj posao takođe zahteva komentarisanje dešavanja u agraru u toku nedelje, daljih tendencija za poljoprivredne proizvode i komponente za stočnu hranu, u vidu izveštaja.
Takođe se bavim statistikom ukupno istrgovane robe u odnosu na ponuđenu, analiziram profil kupaca koji je kupovao te nedelje da bi imali realniju sliku na trzištu.

Danijela Kalapać - Komercijalista - info tim,info tim logistika

Danijela Kalapać

Komercijalista

Zaposlena sam u Info Timu na poziciji komercijalne podrške klijenata. Aktivno prikupljanje informacija o oglasima ponude i potražnje roba, prikupljanje informacija o cenama oglašenih poljoprivrednih proizvoda na tržištu, pozivanje i informisanje klijenata o najaktuelnijim dešavanjima deo su obaveza koje svakodnevno ispunjavam. Takođe, zadužena sam za prikupljanje informacija o cenama sa svetskih berzi i formiranje izveštaja. Pored praćenja oglašenih cena za žitarice, uljarice i stočarstvo, moje obaveze između ostalog orijentisane su na prikupljanje informacija na tržištu za potrebe Republičkih robnih rezervi Srbije.
Ispunjava me mogućnost da mogu da pomognem svojim klijentima kada im je to potrebna blagovremena informacija bitna za njihovo poslovanje
Moj posao opisala bih kao dinamičan, pun izazova, posao koji zahteva konstantan rad na sebi i usavršavanje kao i pomeranje granica sopstvenih mogućnosti.

Sanja Pejčev - Komercijalista - info tim,info tim logistika

Sanja Pejčev

Komercijalista

U Info Tim Logistici pored komunikacije sa klijentima, sastavni deo posla mi je praćenje subvencija i aktuelnih
konkursa kako bi naši saradnici uvek bili obavešteni i u pravo vreme odreagovali.
Kroz komunikaciju sa ministarstvima i širok spektar aktivnosti koje obavljam, saradnici Info Tim
Logistike imaju tačnu informaciju koja će im doprineti u poslovanju.
U ovom dinamičnom poslu bitna mi je organizacija, ažurnost, tačnost kojima težim kako bi sve
informacije koje plasiram bile potpune.
Uz svakodnevno praćenje tržišta i promena na istom, formiram utisak koji se na kraju radnog dana i nedelje
prosleđuje svim korisnicima naše platforme, kako bi bili upućeni u sve aktuelnosti i dešavanja, kako na
domaćem tako i na stranom tržištu.

Kristina Stavrić - Marketing - info tim,info tim logistika

Kristina Stavrić

Marketing

Moj posao u Info Tim Logistici je pre svega svakodnevno praćenje, istraživanje i planiranje marketing aktivnosti, kao i davanje predloga o strategijama i akcijama. Potrebno je permanentno pratiti nove trendove na tržištu koje donosi savremena tehnologija i ubrzan tempo života, i na osnovu toga pažljivo isplanirati aktivnosti. Pored toga konstantna komunikacija sa saradnicima je takođe deo posla koji obavljam. Svoj posao opisala bih kao veoma kreativan I dinamičan, za koji je potreban timski rad i konstantno usavršavanje.  Kontinuirano praćenje i analiziranje reakcije klijenata je neophodno kako bismo odgovorili na njihove potrebe i isporučili im vrednost sa ciljem potpune satisfakcije i lojalnosti..