ZORAN ERIĆ P.G.

ZORAN ERIĆ P.G.

Poštovani Info Tim Logistika!

U ovo teško vreme,vreme kriznih situacija kakva je ova pandemija hvala Vam za pružanje tačnih, pravovremenih i relevantnih informacija našem "malom " poljoprivredniku.

Info Tim se prepoznaje kao servis neophodan svakom gazdinstvu i svima onima koji žive od poljoprivrede.

Još jedno veliko 

BRAVO I HVALA ŠTO POSTOJITE!

Zoran Erić

Poljoprivredni proizvođač

Martinci

DRAGAN LAZAREVIĆ P.G.

DRAGAN LAZAREVIĆ P.G.

Info Tim Logistika je sistem informacija koji nam pomaže da pratimo na dnevnom nivou cene svih poljoprivrednih proizvoda, a takođe i da se povezujemo sa novim saradnicima sa kojima do tada nismo sarađivali. Prateći informacije mi možemo pravovremeno da reagujemo i prodamo svoje proizvode pa najboljim uslovima, tako da nam se usluga Info Tima višestruko isplati. Dodao bih da je pritom usluga veoma pristupačna, što omogućuje svima da mogu da se učlane i budu u toku sa svim informacijama u oblasti agrara.

Dragan Lazarević

Poljoprivredni proizvođač

Sivac

BENJAMIN HOVAN P.G.

BENJAMIN HOVAN P.G.

Kao mladom poljoprivredniku bitno mi je da ispratim sve aktuelnosti u sferi agrara i da budem na vreme obavešten o konkursima i subvencijama koje država može da nam obezbedi. Sve ove informacije, kao i mnoge druge mi omogućuje Info Tim Logistika onda kada su mi potrebne. Posebno bih izdvojio aplikaciju koja ima sve šta meni treba, najnovije i korisne informacije, dostupne 24 h. Dodao bih i da je vrlo jednostavna za korišćenje i snalaženje.

Benjamin Hovan 

Poljoprivredni proizvođač

Šid

INTEGRA AGRO DOO

INTEGRA AGRO DOO

Saradnjom sa Info Timom sam prezadovoljan. Informacije su pravovremene i lake za razumevanje, a sve zahvaljujući njihovom svakodnevnom interesovanju i praćenju kretanja na svetskim tržištima. Osoblje je veoma ljubazno i strpljivo. Želim im sve najbolje u budućem poslovanju i povećanju obima posla, koji je već sada evidentan.          

Boris Antolović

Integra Agro d.o.o.

Beograd

BRANIMIR STOJKOVIĆ P.G.

BRANIMIR STOJKOVIĆ P.G.

Usluge Info Tim Logistike su mi od velike pomoći svakodnevno. Konstantnim kontaktom sa svojim referentom uvek dobijem pravu informaciju u vrlo kratkom roku. Ažurno praćenje cena poljoprivrednih proizvoda na tržištu ja neminovnost. Bitno mi je da proširujem i dobijam nove kontakte, a to mi Info Tim omogućuje.

Branimir Stojković

Poljoprivredni proizvođač

Izbište

ŽIVAN JOVANOV P.G.

ŽIVAN JOVANOV P.G.

Ono što mi je bitno u saradnji jesu pravovremene i pouzdane informacije, kao i uvek dobri servisi koji mi pomažu pri donošenju odluka, a to je ono što uz Info Tim Logistiku imam u svakom času.

Aplikacija mi dosta pomaže da pratim informacije i ocenio bih je čistom desetkom!

Dodao bih i ljubaznost referenta pri svakom razgovoru, koji je uvek spreman da pomogne.

Živan Jovanov

Poljoprivredni proizvođač

Bavanište

OPŠTINA NOVI KNEŽEVAC

OPŠTINA NOVI KNEŽEVAC

Skupština opština Novi Kneževac je značajno unapredila dostupnost relevantnim podacima korišćenjem aplikacije i web portala Info Tim Logistike doo.

Zaposlenima u organima lokalne samouprave, uz uštedu vremena, olakšala je i omogućila pristup dobijanju blagovremenih informacija koje koriste na najbolji način. Zahvaljujući tome su blagovremeno aplicirali kod nadležnih institucija i organa radi dobijanja finansijske podrške.

Pristup informacijama sa portala Info Tim Logistike doo je doveo do organizovane posete i aktivnog učešća aktiva žena iz naše opštine skupovima gde se afirmiše podrška finansijski nezavisnih žena u ruralnim sredinama.

U narednom periodu očekujemo dalje povezivanje preko portala i aplikacije Info Tim Logistike doo uz dalje omasovljavanje pristupa, i time povezivanje i ostalih lokalnih samouprava.

Skupština opština Novi Kneževac

LUKA DUNAV AD PANČEVO

LUKA DUNAV AD PANČEVO

U toku višegodišnje saradnje koju Luka Dunav AD Pančevo ima s Info Tim Logistikom
možemo iskazati samo zadovoljstvo apropo servisiranja Info tima, nas - kao klijenta.
Iz godine u godinu, servis se unapređuje i pored informacija koje se tiču ponude i
tražnje na tržištu poljoprivrednih proizvoda, što je ključno i za naše poslovanje, od
velikog značaja su nam informacije o fjučersima poljoprivrenih proizvoda, ne samo
na domaćem tržištu, već i na svetskim berzama, logističke informacije o tražnji i
ponudi slobodnih transportnih kapaciteta, kao i statistički podaci s analitikom u vezi
ostvarenog obima izvoza i uvoza za Srbiju, na mesečnom nivou. Navedene
informacije su jedan od glavnih parametara u planiranju našeg poslovanja, s aspekta
očekivanih kretanja roba u uvozu i izvozu, s obzirom da mi, kao deo logističkog lanca
poslujemo na bazi obima uvoza i izvoza proizvoda za Republiku Srbiju.

Sanja Đurišić

Generalni direktor

 

PRIVREDNA KOMORA VOJVODINE

PRIVREDNA KOMORA VOJVODINE

U Privrednoj komori Vojvodine, preko rada Odbora Udruženja poljoprivrede i pripadajućih Grupacija se razmatraju aktuelna pitanja koja se odnose na položaj i uslove poslovanja, poljoprivrednih proizvođača kao i unapređenje poslovanja ove delatnosti. Pravovremena i brza informisanost poljoprivrenih proizvođača o aktuelnim događajima iz oblasti poljoprivrede je jedna od vrlo važnih delatnosti Udruženja poljoprivrede PKV. Upravo u ovom poslu, veliku pomoć nam pružaju usluge koju dobijamo od saradnika iz Info Tim Logistike. Dragocena saradnja sa Info Tim Logistikom om nam je veoma značajna i prilikom organizovanja većih stručnih skupova, seminara, sastanaka, kao i ostalih skupova, gde zajednički uspevamo da informišemo veliki broj poljoprivrednih proizvođača i subjekata o aktuelnim događanjima u oblasti poljoprivredne proizvodnje.

Jelena Drobnjak

Sekretar udruženja

ELIXIR AGRAR D.O.O.

ELIXIR AGRAR D.O.O.

Sa Info Tim Logistikom poslovno sarađujemo od samih početaka. Stalno ste bili angažovani da se menjate i što bolje pristupite Vašim korisnicima i samom tržištu. U tome i uspevate. Sa Vama je saradnja pouzdana,odmerena i dobronamerna. Vaš poslovni adresar je dragocen kao otvorena baza kontakata. Takođe su za nas vrlo bitni izveštaji o cenama poljoprivrednih proizvoda u Evropi, kako bi naši proizvođači imali jasniju sliku šta mogu da očekuju na tržištu.

Svetozar Miljanić

Koordinator nabavke

IVAN TOMIĆ P.G.

IVAN TOMIĆ P.G.

Sa Info Tim Logistikom sarađujem od 2011.godine. Ono što mi je bitno u saradnji je da imam sve informacije na jednom mestu. Kao rataru bitno mi je da svakodnevno  pratim koje su oglašene cene žitarica preko sms poruka, a kao voćar koristim izveštaj uvoza/ izvoza svakog meseca, jer mi je bitno da mogu da pratim količine i prosečne izvozne cene voća, u mom slučaju jabuka.

To mi pomaže u donošenju odluka.

Ivan Tomić

Poljoprivredni proizvođač

Novi Slankamen

PATENT CO DOO

PATENT CO DOO

Saradnici iz Info Tim Logistike nam pružaju:

  • Ažurne i sveobuhvatne informacije o realizacijama i trendovima kretanja cena žitarica, uljarica i proteinskih komponenti

  • Pregledne i lako razumljive izveštaje sa tržišta

  • Oslonac u planiranju nabavki

Slobodan Radosavljević

Menadžer nabavke

VOJVODINA AGRAR

VOJVODINA AGRAR

Info Tim čine kompetentni ljudi otvoreni za sagovornike.
Poseduju pravovremene informacije o cenama primarnih poljoprivrednih proizvoda i svih inputa koji su neophodni u proizvodnji.
Informacije dostavljaju na način koji je razumljiv i pisan jednostavnim jezikom.
Želim im istrajnost u cilju unapređenja sistema trgovanja u našoj zemlji.

Nebojša Vuković
Direktor

SUPERIOR D.O.O

SUPERIOR D.O.O

Info Tim je pravo otkrovenje. 
Bavim se proizvodnjom inputa u poljoprivredi već 20 godina. Tek u saradnji sa Info Timom sam shvatio koliko ne poznajem srpsko tržište. 
Situacije se menjaju, trzišta variraju a Info Tim ima informacije iz prve ruke. 
Devojke iz Info Tima imaju strpljenja, poznaju posao i spremne su da pomognu. 
Ja sam prezadovoljan saradnjom i vidim kako moj posao raste zahvaljujući informacijama iz Tima Araksi Mikaelijan.

Nebojša Đinović - Dipl.inž.polj.
Direktor

SAVA LAZAROV P.G

SAVA LAZAROV P.G

U osnovi svakog biznisa su kvalitetan proizvod i brz, siguran i dobar plasman.
Info Tim je saradnik koji se uvek potrudi da plasman moje robe bude upravo takav.
Živimo u vremenima kada je lakše proizvesti nego prodati robu. Uz nasmejana i prijatna, a opet profesionalna, stručna i efikasna lica saradnika iz Info Tima uvek steknem pravu sliku i donosim prave odluke. Za moj posao to je od nemerljivog značaja. To je razlog zašto sam godinama uz Info Tim.

dipl. ing. polj. Vladimir Lazarov

EURO PETROL DOO

EURO PETROL DOO

Prava informacija u pravo vreme je osnova savremenog biznisa. U Info Timu smo pronašli sigurnog parnera. Njihova podrška nam u svakodnevnom poslovanju puno znači. S druge strane, Info Tim i poljoprivrednici su kompaniju Euro Petrol prepoznali kao pouzdanog partnera, koji ih više od 2 decenije snabdeva naftnim derivatima vrhunskog kvaliteta. Želimo da vlasnici traktora razumeju da je jedan od osnovih preduslova brige o agro mehanizaciji upravo kvalitetno gorivo, baš kao i svakodnevno održavanje, blagovremeni servis I originalni rezervni delovi.

Bojan Vidaković, agro menadžer Euro Petrol Subotica

TRANSLOG SISTEM D.O.O.

TRANSLOG SISTEM D.O.O.

Usluge Vašeg tima su nam od velike pomoći u našem poslovanju .

Saradnja sa Vama nam pruža sveže informacije o kretanju cena na tržištu ,

mnogobrojne kontakte privrednika, proširujemo saradnju sa privrednicima regiona.

Osoblje je ljubazno i srdačno, spremno da odgovori na svaku molbu u vrlo kratkom roku.

Hvala na podršci.

Milja Gagić

Komercijalista

KB COMMERCE ENGINEERING D.O.O.  NOVI SAD

KB COMMERCE ENGINEERING D.O.O. NOVI SAD

Info Tim Logistika je Tim od poverenja na koji čovek može da se osloni. Obaveštenja I informacije koje dostavljaju su veoma ažurne I tačne, što olakšava poslovanje u svakom pogledu. Pristup Info Tim agenata prema nama kao dugogodišnjem klijentu stvara osećaj kao da imate još jednog zaposlenog koji se brine o stvarima koje mi ne stižemo ili se ne setimo da uradimo.

Hvala Vam na profesionalizmu!

Ana Božović

Direktor