Info Tim Logistika na 14. Sajmu etno hrane i pića

Zahvaljujemo se Zadružnom savezu Srbije na pozivu za učešće na 14.Sajmu etno hrane i pića. Ova prilika je bila izuzetno značajna, jer smo u direktnom kontaktu sa izlagačima saznali šta su prednosti, a šta mane njihovog posla, odnosno gde im je podrška potrebna.

Oduševljeni smo idejama i načinima na koje su vredne ruke proizvođača pripremile i predstavile svoje proizvode. Kada se nešto radi sa ljubavlju i srcem, to se i vidi, a svi ovi proizvodi time zaista odišu. Šarenilo mirisa, ukusa i jarkih boja je ispunilo halu i napravilo zaista dobru i pozitivnu atmosferu, u kojoj su bili nasmejani izlagači, trudeći se da što bolje posetiocima predstave svoje proizvode i iskoriste ovu priliku da se predstave velikom broju ljudi. 

Kao jedan od najvećih izazova sa kojim se ovi vredni i maštoviti proizvođači sreću jeste upravo plasman njihovih proizvoda. Najveću količinu proizvoda prodaju na ovakvim manifestacijama i u svom mestu. Imaju ideja i mesta za proširenje proizvodnje, ali ne mogu isfinansirati ulistavanje u neki trgovački lanac ili troškove izvoza u samom početku. 

Jedan od primera jeste udruživanje zadruga u složene zadruge, gde smo imali prezentaciju primera dobre prakse udruživanja 5 zadruga u jednu složenu i zajedničkog nastupa na tržištu. 

Info Tim Logistika svojim spektrom usluga zaista može doprineti lakšem povezivanju malih proizvođača sa krajnjih potrošačima i kupcima i na taj način poboljšati položaj malih proizvođača, a samim tim unaprediti njihovo poslovanje. Takođe, praćenjem izveštaja uvoza i izvoza, proizvođači mogu doći na ideju koja nova tržišta mogu istraživati radi plasiranja njihovih proizvoda i u kom smeru mogu orijentisati svoju proizvodnju i prodaju. Dugogodišnjim iskustvom i predanim radom, naučili smo da osluškujemo želje i potrebe naših saradnika i svakodevno unapređujemo uslugu, kako bi svi poslovali dugoročno i sa zadovoljstvom. 

Iskoristite mogućnost da već danas promenite svoj način poslovanja, postanite naš član i koristite dobrobiti tačne i pravovemene informacije. Registrujte se na www.infotim.rs i postanite deo tima koji uspešno posluje već 11 godina.