Info Tim Logistika vas poziva na 2. Miholjdanski sabor zadrugarstva

Dragi i poštovani saradnici,

Zadružni savez Južne Srbije, Ministarstvo bez portfelja zaduženo za regionalni razvoj i rad javnih preduzeća i Info Tim Logistika vas pozivaju na „MIHOLJDANSKI SABOR ZADRUGARSTVA”, koji će se održati 30.10.2019. godine u Domu vojske u Nišu sa početkom u 10 časova.

Cilj ovog sabora je upoznavanje sa principom rada zadruga u južnoj Srbiji, informisanje o njihovim aktivnostima i proizvodima, kao i predstavljanje novih tehnologija u poljoprivredi koje mogu olakšati poslovanje svakog proizvođača, prerađivača, otkupljivača i izvoznika u agraru.

Možete i uživati u ukusima juga, jer je sabor prodajnog karaktera, pa će vredne ruke naših domaćina i domaćica ponuditi zimnicu, rakiju, ajvar i ostale đakonije koje će vam buditi sećanja na ovaj sabor.

Očekuje se prisustvo blizu 60 zadruga, koje će promovisati svoj rad, svoje proizvode i uspeh koji su dostigle u kratkom vremenskom periodu. Prioritet sabora jeste promocija zadruga, njiihovih proizvoda i iskustava. Očekuju se gosti iz Italije, Makedonije i Slovenije, kao i prisustvo 30 medijskih kuća.

Pozivamo sve zainteresovane firme i institucije da takođe uzmu učešća na ovom skupu, kao izlagači i prezenteri svojih proizvoda i usluga. Približite vaše poslovanje zadrugama i zadrugarima u južnoj Srbiji. Omogućite sebi da dođete u kontakt sa novim potencijalnim kupcima roba i usluga koje su u vašem asortimanu.

Molimo vas da najkasnije do 25.10.2019. godine rezervišete svoj štand za izlaganje putem mejla ilicanita@yahoo.com i info@infotim.rs ili telefona 063458839 i 0216618341.