Potrebna Vam je pomoć? Pozovite nas na 0653833181 ili na 0216618341 ili nas kontaktirajte.

Uredbe,zakoni i propisi

Naravno da da. Gledamo da izađemo u susret našim saradnicima i kada je taj segment usluge u pitanju. Sarađujemo sa konsultanskim kućama, kada je  u pitanju IPARD. Takođe, informišemo se i oko domaćih podsticaja i prenosimo dodatne informacije našim saradnicima.

Svi naši saradnici su putem sms poruke blagovremeno informisani kada se pojavi nešto novo po tom pitanju. Na našem sajtu, takođe možete uvek pronaći informacije koje su Vam potrebne.

Naravno, u delu Uredbe, zakoni i propisi, za svaki objavljen konkurs, stoji i dokument gde je sve do detalja objavljeno na šta se konkretni podsticaj/subvencija/uredba/ odnosi, kao i uslovi, predmet podsticaja, rok za podnošenje, sa brojem telefona za više informacija.

Mi pratimo sve aktuelne konkurse na republičkom i pokrajinskom nivou i odmah ih postavljamo na sajt i aplikaciju. Klijenti koji su ranije sami konkurisali rekli su da im je ova usluga puno značila i olakšala put do subvencije jer su bili blagovremeno obavešteni.

Sve subvencije koje se oglase na sajtu su u istom momentu dostupne i u aplikaciji. Isto se odnosi i na sve ostale uredbe, zakone i pravilnike.