Potrebna Vam je pomoć? Pozovite nas na +381 (0) 65 383-31-81 ili na +381 (0) 21 661-83-41 ili nas kontaktirajte.

Opšta pitanja

Član postajete tako što dajete pismenu saglasnost za prihvatanje predračuna za određeni period korišćenja usluga u skladu sa Vašim potrebama.

Info Tim ne uzima proviziju ukoliko ostvatite prodaju ili kupovinu oglašavajući se preko nas.

Fjučers ugovor predstavlja sporazum izmedu dve strane o kupovini ili prodaji robe u poznato buduće vreme za poznatu cenu. 

Cene su tržišne i određuje ih ponuda i tražnja. Na Vama je kakav ćete dogovor postići sa potencijalnim kupcem. Garancija sigurne prodaje je utovareno-plaćeno, gde nemate nikakav rizik za uplatu.

Informacije možda jesu dostupne, ali je njihova ažurnost upitna, kao i to kada ćete Vi videti informaciju. U momentima kada cena varira iz sata u sat, Vama ne znači cena po kojoj je trgovano pre tri dana.

Cenu nekog proizvoda formira tržište. Istraživanjem tržišta i prikupljanjem informacija od kupaca i prodavaca, kao i praćenjem trgovanja, dolazimo do tržišne cene.
Izvestaj uvoza - izvoza dobijamo od državnih institucija.

Samim tim što imate ažurnu informaciju na dnevnom nivou, možete odabrati momenat za trgovanje i obezbediti bolju pregovaračku poziciju. Takođe, preko nas možete pratiti bonitet svojih poslovnih partnera.

Na period od tri, šest i dvanaest meseci. 

Obuhvatamo segment ponude i potražnje svih poljoprivrednih i prehrambenih proizvoda. 

U saradnji sa nama možete svakodnevnim praćenjem tržišta, kako domaćeg tako i inostranog, praćenjem cena poljoprivrednih proizvoda, da unapredite svoje poslovanje, samim tim da zaradite više, a isto tako i da uštedite. 

Takođe, informisani ste u pravom momentu o aktuelnim podsticajima u poljoprivredi, tako da možete iskoristiti bespovratna sredstva.

Kroz izveštaje sa svetskih berzi, izveštaje uvoza/izvoza, možete da pratite tendencije kretanja cena za naredni period i samim tim pravite projekcije za budući period.

Info Tim Vam omogućava da bolje i brže prodajete ili da nabavljate najpovoljnije, i da unapredite svoje poslovanje kroz širok spektar naših usluga.

Info Tim je firma koja se bavi povezivanjem prodavaca i kupaca u poljoprivredi, kao i pružanjem informacija o cenama poljoprivrednih proizvoda u zemlji i na stranim berzama.

Svi koji su prepoznali koliko je važno imati sve bitne informacije na jednom mestu. Naše informacije koriste velike kompanije, trgovačke i proizvodne firme, ino-partneri, zemljoradničke zadruge, farme, i poljoprivredna gazdinstva.

Radimo po principu članstva. U zavisnosti od Vaših potreba predložimo Vam paket usluga koji je prilagođen Vama, u periodima od 3,6 i 12 meseci, i u tom periodu Vam pružamo sve informacije i podršku u Vašem poslovanju.
 

Povećavate mogućnost da prodate svoju robu ili da dođete do novih kontakata,možda povoljnije prodate ili nabavite robu. Naša baza klijenata je ogromna a iskustvo je pokazalo da se uvek pronađe neki novi saradnik ili neko s kime ste nekad radili i vremenom izgubili kontakt.

Mi smo firma koja poseduje informacije koje Vam mogu pomoći u poslovanju, od prodaje i nabavke robe, do informacija koje se odnose na sva dešavanja u agraru na domaćem tržištu i na svetskim berzama, informacije o uvozu/izvozu robe, subvencije, praćenje terminskih ugovora, a sve to Vam upotpunjuje stanje tržišta kako biste mogli da donosite prave odluke.

Svaki poljoprivredni proizvođač koji ima aktivni status gazdinstva može kupovati i prodavati preko Info Tim Logistike.

Naša preporuka je da se roba isporuči po izvršenoj uplati od strane kupca.

Sa saradnicima komuniciramo uglavnom preko telefona, ali takođe i preko maila, vibera, skype-a.