Potrebna Vam je pomoć? Pozovite nas na +381 (0) 65 383-31-81 ili na +381 (0) 21 661-83-41 ili nas kontaktirajte.

Opšta pitanja

Član postajete tako što dajete pismenu saglasnost za prihvatanje predračuna za određeni period korišćenja usluga u skladu sa Vašim potrebama, i saglasnost o korišćenju ličnih podataka u skladu sa Zakonom o zaštiti ličnih podataka.

Info Tim Logistika radi po principu članstva i  ne uzima proviziju. Mi smo poslovna platforma za oglašavanje prodaje ili nabavke,kao i mnogih drugih korisnih servisa za poljoprivrednike,  i ne posredujemo u Vašim ostvarenim poslovima.

Fjučers ugovor predstavlja sporazum izmedu dve strane o kupovini ili prodaji robe u poznato buduće vreme za poznatu cenu. 

Informacije možda jesu dostupne, ali je njihova ažurnost upitna, kao i to kada ćete Vi videti informaciju. Info Tim Logistika Vam nudi mogućnost da obezbedite sve neophodne i tačne informacije i na taj način ostanete konkurentni uprkos sve turbulentnijim dešavanjima na tržištu.

Informacije o cenama dobijamo istraživanjem tržišta i  oglašavanjem proizvoda sa cenama od strane ponuđača i kupaca proizvoda, čime Vi stičete uvid na dnevnom nivou. 
Izvestaj uvoza - izvoza dobijamo od državnih institucija.

Samim tim što imate ažurnu informaciju na dnevnom nivou, možete odabrati momenat da oglasite prodaju svojih proizvoda i obezbedite bolju poziciju. Takođe, preko nas možete pratiti bonitet svojih poslovnih partnera.

Na period od tri, šest i dvanaest meseci. 

Obuhvatamo segment oglašavanja prodaje i potražnje svih poljoprivrednih i prehrambenih proizvoda. 

U saradnji sa nama možete svakodnevnim praćenjem tržišta, kako domaćeg tako i inostranog, praćenjem oglašenih cena poljoprivrednih proizvoda, da unapredite svoje poslovanje, samim tim da zaradite više, a isto tako i da uštedite. 

Takođe, informisani ste u pravom momentu o aktuelnim podsticajima u poljoprivredi, tako da možete iskoristiti bespovratna sredstva.

Kroz izveštaje sa svetskih berzi, izveštaje uvoza/izvoza, možete da pratite tendencije kretanja cena za naredni period i samim tim pravite projekcije za budući period.

Info Tim Logistika Vam omogućava da blagovremenim, tačnim i pouzdanim informacijama pratite subvencije,aktielnosti u agraru, dođete do novih saradnika, obnovite kontakt sa starim,  i da kroz širok spektar naših servisa unapredite svoje poslovanje.

Info Tim Logistika je servis koji uvezuje sve informacije iz sveta poljoprivrede na jednom mestu. Osim oglasa o ponudi i tražnji roba i oglašenim cenama, sa nama ste u toku sa aktuelnim subvencijama, konkursima, IPARD fondovima, kretanjem cena na tržištima u regionu i u svetu, što Vam daje veliku prednost u svakom momentu kada donosite bitne poslovne odluke. 

Svi koji su prepoznali koliko je važno imati sve bitne informacije na jednom mestu. Naše informacije koriste velike kompanije, trgovačke i proizvodne firme, ino-partneri, zemljoradničke zadruge, farme, i poljoprivredna gazdinstva.

Radimo po principu članstva. U zavisnosti od Vaših potreba predložimo Vam paket usluga koji je prilagođen Vama, u periodima od 3,6 i 12 meseci, i u tom periodu Vam pružamo sve informacije i podršku u Vašem poslovanju.
 

Povećavate mogućnost da postavljanjem oglasa o prodaji svojih proizvoda dođete do novih kontakata. Naša baza klijenata je ogromna a iskustvo je pokazalo da se uvek pronađe neki novi saradnik ili neko s kime ste nekad radili i vremenom izgubili kontakt.

Info Tim Logistika je kompanija koja putem web i mobilne aplikacije pruža najaktuelnije i najsvežije informacije koje Vam mogu pomoći u poslovanju,kao što su:Izveštaji o statistici uvoza/izvoza robe, subvencije, praćenje terminskih ugovora, oglašavanje vaših proizvoda, a sve to Vam doprinosi boljem uvidu o stanju na tržištu, kako biste mogli da donosite prave odluke.

 

 

Svaki poljoprivredni proizvođač koji ima aktivni status gazdinstva može postavljati oglase za kupovinu i prodaju poljoprivrednih proizvoda i usluga preko Info Tim Logistike.

Sa saradnicima komuniciramo uglavnom preko telefona, ali takođe i preko maila, vibera, skype-a.