Potrebna Vam je pomoć? Pozovite nas na 0653833181 ili na 0216618341 ili nas kontaktirajte.

Opšta pitanja

Član postajete tako što dajete pismenu saglasnost za prihvatanje predračuna za određeni period korišćenja usluga u skladu sa Vašim potrebama, i saglasnost o korišćenju ličnih podataka u skladu sa Zakonom o zaštiti ličnih podataka.

Info Tim Logistika radi po principu članstva i  ne uzima proviziju. Mi smo poslovna platforma za oglašavanje prodaje ili nabavke,kao i mnogih drugih korisnih servisa za poljoprivrednike,  i ne posredujemo u Vašim ostvarenim poslovima.

Fjučers ugovor predstavlja sporazum izmedu dve strane o kupovini ili prodaji robe u poznato buduće vreme za poznatu cenu. 

Informacije možda jesu dostupne, ali je njihova ažurnost upitna, kao i to kada ćete Vi videti informaciju. Info Tim Logistika Vam nudi mogućnost da obezbedite sve neophodne i tačne informacije i na taj način ostanete konkurentni uprkos sve turbulentnijim dešavanjima na tržištu.

Informacije o cenama dobijamo istraživanjem tržišta i  oglašavanjem proizvoda sa cenama od strane ponuđača i kupaca proizvoda, čime Vi stičete uvid na dnevnom nivou. 
Izvestaj uvoza - izvoza dobijamo od državnih institucija.

Samim tim što imate ažurnu informaciju na dnevnom nivou, možete odabrati momenat da oglasite prodaju svojih proizvoda i obezbedite bolju poziciju. Takođe, preko nas možete pratiti bonitet svojih poslovnih partnera.

Na period od tri, šest i dvanaest meseci. 

Obuhvatamo segment oglašavanja prodaje i potražnje svih poljoprivrednih i prehrambenih proizvoda. 

U saradnji sa nama možete svakodnevnim praćenjem tržišta, kako domaćeg tako i inostranog, praćenjem oglašenih cena poljoprivrednih proizvoda, da unapredite svoje poslovanje, samim tim da zaradite više, a isto tako i da uštedite. 

Takođe, informisani ste u pravom momentu o aktuelnim podsticajima u poljoprivredi, tako da možete iskoristiti bespovratna sredstva.

Kroz izveštaje sa svetskih berzi, izveštaje uvoza/izvoza, možete da pratite tendencije kretanja cena za naredni period i samim tim pravite projekcije za budući period.

Info Tim Logistika Vam omogućava da blagovremenim, tačnim i pouzdanim informacijama pratite subvencije,aktielnosti u agraru, dođete do novih saradnika, obnovite kontakt sa starim,  i da kroz širok spektar naših servisa unapredite svoje poslovanje.

Info Tim Logistika je servis koji uvezuje sve informacije iz sveta poljoprivrede na jednom mestu. Osim oglasa o ponudi i tražnji roba i oglašenim cenama, sa nama ste u toku sa aktuelnim subvencijama, konkursima, IPARD fondovima, kretanjem cena na tržištima u regionu i u svetu, što Vam daje veliku prednost u svakom momentu kada donosite bitne poslovne odluke. 

Svi koji su prepoznali koliko je važno imati sve bitne informacije na jednom mestu. Naše informacije koriste velike kompanije, trgovačke i proizvodne firme, ino-partneri, zemljoradničke zadruge, farme, i poljoprivredna gazdinstva.

Radimo po principu članstva. U zavisnosti od Vaših potreba predložimo Vam paket usluga koji je prilagođen Vama, u periodima od 3,6 i 12 meseci, i u tom periodu Vam pružamo sve informacije i podršku u Vašem poslovanju.
 

Povećavate mogućnost da postavljanjem oglasa o prodaji svojih proizvoda dođete do novih kontakata. Naša baza klijenata je ogromna a iskustvo je pokazalo da se uvek pronađe neki novi saradnik ili neko s kime ste nekad radili i vremenom izgubili kontakt.

Info Tim Logistika je kompanija koja putem web i mobilne aplikacije pruža najaktuelnije i najsvežije informacije koje Vam mogu pomoći u poslovanju,kao što su:Izveštaji o statistici uvoza/izvoza robe, subvencije, praćenje terminskih ugovora, oglašavanje vaših proizvoda, a sve to Vam doprinosi boljem uvidu o stanju na tržištu, kako biste mogli da donosite prave odluke.

 

 

Svaki poljoprivredni proizvođač koji ima aktivni status gazdinstva može postavljati oglase za kupovinu i prodaju poljoprivrednih proizvoda i usluga preko Info Tim Logistike.

Sa saradnicima komuniciramo uglavnom preko telefona, ali takođe i preko maila, vibera, skype-a.