Potrebna Vam je pomoć? Pozovite nas na +381 (0) 65 383-31-81 ili na +381 (0) 21 661-83-41 ili nas kontaktirajte.

Izveštaji

Fjučers ugovori su unapred ugovorene količine i cene za period od 3-12 meseci unapred, koje moraju da se ispoštuju, samim tim u zavisnosti od toga da li cena raste ili pada određujete da li da neku robu prodajete odmah ili da sačekate povoljniji trenutak.
 

Praćenjem izveštaja možete da pratite trend kretanja cena, što može da Vam omogući da planirate i odredite kada je pravi momenat za trgovanje.

Kroz izveštaje sa svetskih berzi, izveštaj uvoza/izvoza, možete da pratite tendencije kretanja cena za naredni period i samim tim pravite projekcije za budući period.

Kada svakodnevno pratite izveštaje sa svetskih berzi u kojima su izražene ugovorene cene žitarica, uljarica i drugih poljoprivrednih proizvoda za naredne mesece, možete predvideti trend rasta ili pada cene za robu koja Vas interesuje.

Na osnovu ovog izveštaja možete da ispratite kretanje cena poljoprivredno-prehrambenih proizvoda, od najviše do najniže u datoj nedelji, kao i cene po kojima je ostvareno trgovanje.

Kroz ovaj izveštaj dobijate kompletne podatke o statistici uvoza i izvoza robe u Srbiji. Na osnovu ovih izveštaja možete da procenite koja roba trenutno ide dobro i da u skladu sa tim orijentišete svoju proizvodnju.

 

Ukoliko nemate vremena da pratite redovno sajt, ovaj izveštaj sadrži kompletnu ponudu i tražnju svih roba koje su u toku nedelje tražene ili nuđene preko našeg sajta i aplikacije. Takođe sadrži i imena i kontakte ponuđača/potražioca, količine i mesto utovara. Na ovaj način možete doći do novih saradnika i otvoriti poslovanje na lokacijama na kojima do sada niste poslovali.