Potrebna Vam je pomoć? Pozovite nas na 0653833181 ili na 0216618341 ili nas kontaktirajte.

Izveštaji

Fjučers ugovori su unapred ugovorene količine i cene na berzama za period od 3-12 meseci unapred, koje moraju da se ispoštuju, samim tim u zavisnosti od toga da li cena raste ili pada i Vi stičete širu sliku na osnovu koje možete obezbediti sebi konkurentnost na tržištu.
 

Kroz izveštaje sa svetskih berzi, izveštaj uvoza/izvoza, možete da pratite tendencije kretanja cena za naredni period i samim tim pravite projekcije za budući period.

Kada svakodnevno pratite izveštaje sa svetskih berzi u kojima su izražene ugovorene cene žitarica, uljarica i drugih poljoprivrednih proizvoda za naredne mesece, možete predvideti trend rasta ili pada cene za robu koja Vas interesuje.

Na osnovu ovog izveštaja možete da ispratite kretanje oglašenih cena poljoprivredno-prehrambenih proizvoda, od najniže do najviše oglašene cene preko poslovne platforme Info Tim Logistika u datoj nedelji.

Kroz ovaj izveštaj dobijate kompletne podatke o statistici uvoza i izvoza poljoprivrednih proizvoda u Srbiji. Na osnovu ovih izveštaja možete da pratite analitičke podatke o uvoznim odnosno izvoznim kvotama, i na taj način ćete dobiti jasan uvid u odnos ponude i tražnje, a samim tim i mogućnost da planirate buduće poslovanje.

 

Ukoliko nemate vremena da pratite redovno sajt, ovaj izveštaj sadrži kompletan sadržaj objavljenih oglasa ponude i tražnje svih roba koje su u toku nedelje oglašavane preko našeg sajta i aplikacije. Takođe sadrži i imena i kontakte oglašivača, količine i mesto utovara. Na ovaj način možete doći do novih saradnika i otvoriti poslovanje na lokacijama na kojima do sada niste poslovali.